за нас

Основан во јуни 2009 година, Кангцо Руитај пеетројна машина Ко., Лад се посвети да стане светски познат претпријатие за цевка нафти. Производите кои можеме да ги произведеме вклучуваат, но не се ограничени на касетата на нафти и туширање, поврзување, кученца. Цевка на режисерот на екранот, лента, мостот удиран екран, Повеќето слободни екрански цевки, испланиран цевка, исто така дизајнира и произведува нестандардни машини кои се користат за производство на горниот производ. Компанијата е опремена со силен оддел, Ќе ни овозможиме да обезбедиме професионален дизајн и консултант за надворешни производи и машини за вредни клиенти. Претпријатието, исто така, има професионални тимови за продавање посветени да обезбедат ексклузивен совет за доделените производи, и одржување на сајтот на снабдуваните машини. Претпријатието ја презеде вредноста на „Преирајте вредност за клиентот , градежна платформа за партнер, и давајќи придонес на друштвото“, пренесувајќи „Светување на успехот на клиентот и партнер, Изградба на успешната претпријатија“ како вечна мисија. Сите персонални беа побарани да ја разберат информациите и барањата на клиентот, да обезбедат најдобра испорака, разумна цена на сите клиенти. Истовремено, следењето на употребата на производите, обезбедувањето во времето и погодно по продажбата на клиентите беа многу осветлени.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Како екраните од базата на цевка ги подобруваат операциите на нафтениот филм

Содржина: Разбирање на важноста на екраните на цевките. Осигурување ефикасна филтрација и чиста продукција 6. Раширување на добро продуктивност и долгите доживотни ФК: Одговор на заеднички прашања во врска со пип-ба


Разбирање на базата на цевките: Водида за металургија и енергетската индустрија

Вовед: Во металургијата, рударството и енергетската индустрија, Базите на цевките играат клучна улога во производството и истражувањето на нафтата и гасот. Овие екрани, кои се раширно користат во индустријата на цевките на нафта, помагаат во филтрирацијата и спречуваат песокот и други честички да влезат во вебборот. Оваа статија има за цел да обезбеди скапоцени увиди за основните екрани на цевките, нивниот состав, апликации и


Слободна казна: Одлучен компонент за индустријата на масло и гасот

Воведување: Во светот со брзина на металуршките mineralи и енергетски индустрија, Користењето на висококвалитетни цевки е клучно, особено во секторот на нафтата и гасот. Една таква витална компонента е слободена казна. Оваа статија го истражува значењето и предностите на слабата казна и неговата релевантност на нафтата и гасната индустрија. 1. Разбирање на слободната казна: експлозирана кутија се однесува на еден тип.


Слободно е: Клучот за потрошување на операциите на бушење на нафта и гас.

Внесување: Зголемување на ефикасноста во бушењето на масло и гасот со слободна штета. Што е слободно? Профитирањето на слободната казна во намалувањето на непродуктивно време. 7. Имплементирање на слободна казна: Најдобар практ


Слотирана казна: Зајакнување на ефикасноста и перформанство во цевките на трој

Воведување: заплетната казна е витален компонент во металуршкиот и енергетскиот сектор, специфично во полето на производството на цевки за апликации на нафти. Оваа статија го истражува значењето на казната и неговото влијание на подобрувањето на ефикасноста и перспективата во индустријата на нафтата и гас. Од нејзините апликации до предностите што ги нуди, ние го разгледуваме во светот на свиткани кутии.


Како револуцијата ефикасноста на завршувањето на нафтата и гасот

Содржина: Разбирањето на значајноста на слободата на масло и гас. 3. Клучните предности на експлозијата во ефикасноста на завршување 3.1 Зголемена интегритет и стабилноста 3.2 Одобрена поставување и центирање 3.3 оптимална изолација за подобрена продукција 3.4 зголемена операциа


Разбирање на експлозијата во металургијата, минералните и енергетските индустрии

Воведување: Слободното куење игра витална улога во металургијата, mineralите и енергетската индустрија, особено во производството на цевки за нафтениот сектор. Оваа статија е потврдена во значењето на казната Слоотт, нејзините апликации и нејзината важност во процесот на производство на цевки. 1. Дефинирањето и целта на слободната казна: слободена казна, позната и како казна,


Слободна казна: Крајно решение за одржана производи во нафтата и гасовите волс

Содржина: Важноста на одржливото производство во нафтата и гасовите. Крег: Технологија за промена на игра. 6. Апликации на слободната казна во индустријата на масло и гас.


Гледај Повеќе