Rreth nesh

Të themeluar në qershor të 2009, Cangzhou Ruitai Petroleum Makinery Co., Ltd u angazhua të bëhet një ndërmarrje të famshme botërore e tubave të naftës. Prodhimet që ne mund të prodhojmë përfshijnë por jo të kufizuara në gjuhën e naftës dhe tubimit, bashkëpunim, kombet e këlyshëve, Tubi i mbështjelljes, vijër i mbyllur, lloji i urës i goditur, Tubi i ekranit të përbërë me shumë-së, tuba e perforuar, gjithashtu projekton dhe prodhojnë makinat jo standarte të përdorura për të prodhuar produktet e mësipërme. Kompania e pajisur me departament të fortë R&D, Na jep mundësinë t’u japim shërbimet profesionale të projektimit dhe këshilltarëve për prodhimet dhe makinerinët e mësipërme klientëve të vlefshëm. Kompania gjithashtu ka ekipe profesionale pas shitjeve të vendosur për të dhënë këshilla ekskluzive për prodhimet e furnizuara, dhe shërbimi i mirëmbajtjes për makinat e furnizuara. Ndërmarrja merr vlerën e "Me krijo vlerën për klientin, Ndërtimi i Platformit për Partner, Dhe të bëjmë kontribut për Shoqatën", duke marrë "Dekushtimin për Suksesin e klientit dhe partnerit, Ndërtimi i ndërmarrjes së suksesshme” si mision përgjithmonë. Të gjithë personelit u kërkua të kuptojnë informacionin dhe kërkesën e klientit, të ofrojnë çmimin më të mirë dhe të arsyeshëm për çdo klient. Në të njëjtën kohë, gjurmimi i përdorimit të prodhimeve, sigurimi i kohës dhe i përshtatshëm pas shitjes së klientëve u lehtësua shumë.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Si i përmirësojnë operacionet e fushave të naftës

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e Ekrave Baze të tubave 2. Shtimi i efektivitetit të prodhimit me ekranet e Tupe Bazës Integritesia 4. Parandalojmë prodhimin dhe dëmtimin e rërës. Të Maksimizimit të Fuqitësisë dhe gjatësia 7. FAQ: Përgjigjet e pyetjeve të zakonshme për Pipe Ban

2023-10-04 Shih më shumë

Të kuptojmë Ekranin bazën e Tupe: Një Udhëzues për Industrimin e Metallurgjisë dhe energjies

Hyrje: Në industrinë e metalurgjisë, minierat dhe energjie, Ekra të bazës së tubave luajnë një rol vendimtar në prodhimin dhe eksplorimin e naftës dhe gazit. Këto ekrane, që përdoren gjerësisht në industrinë e tubave të naftës, ndihmojnë në filtrimin dhe parandalojnë rëra dhe grimca të tjera të hyjnë në borxh. Ky artikull ka për qëllim të japë kuptueshmëri të vlefshme për ekranet bazë të tubave, përbërjen e tyre, përdorimet e tyre dhe përdorimin e tyre.

2023-10-04 Shih më shumë

Një pjesë thelbësore për industrinë e naftës dhe gazit

Hyrje: Në botën e shpejtë të mineraleve dhe të industrisë së energjisë, Përdorimi i tubave me cilësi të lartë është vendimtare, veçanërisht në sektorin e naftës dhe gazit. Njëri i tillë i rëndësishëm është i rëndësishëm. Ky artikull shqyrton rëndësinë dhe përparësitë e rëndësisë së saj me industrinë e naftës dhe gazit. 1. Kujtimi i rrëzuar i gjykuar i gjykuar i referohet një lloji

2023-09-22 Shih më shumë

Kërkimi i mbyllur: Çelësi për rrjedhimin e operacioneve të shpimit të naftës dhe gazit

Përmbajtja Përmirësimi i efektshmërisë në shpërthimin e naftës dhe gazit me rrafshmëri 2. Cfare eshte i Sloattedd Casing? 5. Përfitimet e kërkimit të tjerë në zvogëlimin e kohës jo-proptive. 7. Zbatimi i gjykimit: Praktiku më i mirë

2023-09-21 Shih më shumë

Kërkimi i rrëzuar: Zhvillimi i efektshmërisë dhe funksionimit në tubimet e naftës

Paraqitja e mbyllur është një komponent jetësor në sektorin metalurgjik dhe energjik, Veçanërisht në fushën e prodhimit të tubave për aplikimet e naftës. Ky artikull shqyrton rëndësinë e rëndësisë së gjatë dhe ndikimit të tij në përmirësimin e efektshmërisë dhe performancës në industrinë e naftës dhe gazit. Nga aplikimet e saj deri në avantazhet që ofron, ne shqetësojmë në botën e shkëlqimit.

2023-09-21 Shih më shumë

Si revolucioni i mbyllur i plotëson efektshmërinë e plotësishme në shpimin e naftës dhe gazit

Përmbajtja Të kuptojmë rëndësinë e këshillimit të vajit dhe gazit. 3. Përparësitë kryesore të rëndësishme të këqijave në efektshmërinë e plotësimit 3.1 Zhvillimi i rëndësishëm dhe rritja 3.3 Izolim Zonal optimal për Prodhimin e Zhvilluar 3.4

2023-09-21 Shih më shumë

Kujtimi i zhvilluar në industrinë e metallurgjisë, minerale dhe energjie

Paraqitja e rrjetit luan një rol jetësor në metalurgjinë, mineralet dhe industrinë e energjisë, veçanërisht në prodhimin e tubave për sektorin e naftës. Ky artikull shqetëson në rëndësinë e kazimit Sloatted, përdorimet e saj dhe rëndësinë e saj në procesin e prodhimit të tubave. 1. Përcaktimi dhe Qëllimi i Kesive të Sloatted: sloatted i shkëlqyer, i njohur gjithashtu si kazimi i rrafshuar,

2023-09-21 Shih më shumë

Kërkimi i mbyllur: Zgjidhja e fundit për prodhimin e qëndrueshëm në fushat e naftës dhe gazit

Përmbajtja Rëndësia e prodhimit të qëndrueshëm në vaji dhe gazi Kështu: Një teknologji i ndryshimit. 6. Aplikimet e këshillave në industrinë e naftës dhe gazit 7. Studime të rastit:

2023-09-20 Shih më shumë

Shih më shumë